Γιορτή Καρυδιού 2023

Στη Γιορτή Καρυδιού που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διμυλιάς- Ελεούσας "Το Φουντουκλί", συμμετείχε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023, η χορευτική ομάδα ενηλίκων του Συλλόγου μας.

Βίντεο απόσπασμα:


Καλλιτεχνικό ταξίδι στην Ισπανία και συμμετοχή σε φεστιβάλ:


Καλλιτεχνικό ταξίδι στη Σικελία της Ιταλίας και συμμετοχή σε φεστιβάλ:


Σάββατο 25 Μαρτίου 2023:

Παραδοσιακούς χορούς χόρεψαν οι ομάδες παραδοσιακών χορών του Συλλόγου μας, μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης στη Σορωνή.


Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023:

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, διοργάνωσε μαζί με τους 55 Συλλόγους Μέλη της, ένα όμορφο απόγευμα με παραδοσιακούς χορούς, μουσική και την κοπή της Βασιλόπιτας.

Το κλειστό στάδιο μπάσκετ του Βενετοκλείου, γέμισε από πανέμορφες παραδοσιακές φορεσιές όχι μόνο των χωριών της Ρόδου, αλλά και άλλων περιοχών της Ελλάδας, από Συλλόγους που δρουν στη πόλη μας.


Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023:

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023, η χορευτική ομάδα ενηλίκων του Συλλόγου μας, παρευρέθηκε σε μία σημαντική δεξίωση: Με τον ελληνικής καταγωγής Πρέσβη της Αμερικής στην Ελλάδα, κ. George Tsounis, προς τιμήν του οποίου πραγματοποιήθηκε.

Το πρόγραμμα Paideia, του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Paideia στο Πανεπιστήμιο Connecticut, το οποίο από το από το 1984 έχει φέρει χιλιάδες φοιτητές από όλη την Αμερική στη Ρόδο και στην Ελλάδα, φοιτητές που έχουν ελληνικές ρίζες και με επικεφαλή τον συγχωριανό μας, καθηγητή κ. Ηλία Τομάζο.

Στη βραδιά παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Δωδεκανήσου, οι εκπρόσωποι του Α' και Β' βαθμού αυτοδιοίκησης, πρώην αυτοδιοικητικοί, Ακαδημαϊκοί από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Τους χορευτές μας συνόδεψε μουσικά, το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, που συμμετείχε στην εκδήλωση.

 

GTranslate