12-01-2020: Συναυλία της Χορωδίας του Συλλόγου στη κοπή της Βασιλόπιτας:
Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, στη Στέγη του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας. Σε μία πανέμορφη βραδιά, με την αίθουσα πραγματικά ασφυκτικά γεμάτη, Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου μας, ευχηθήκαμε «καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη και πολιτισμό».
Την βραδιά «έκλεψε» η πρωτοεμφανιζόμενη Χορωδία του Συλλόγου, η οποία με ενηλίκους και παιδιά απέδωσε έντεχνα ελληνικά τραγούδια. Η παρουσία της Χορωδίας, με υπεύθυνο στη διδασκαλία και στο πιάνο τον μουσικό κ. Καλαϊτζίδη, διευθυντή του Ωδείου Αιγαίου στη Σορωνή, καταχειροκροτήθηκε και άγγιξε τις καρδιές όλων.
82336441 2688908934529747 7314250522502889472 o
 

Μία ξεχωριστή βραδιά είχαν όσοι παρεβρέθηκαν την Παρασκευή 5 Απριλίου στην στέγη του συλλόγου, όπου μουσική και χορός συνδυάστηκαν και έδεσαν όμορφα σε μία εξαιρετική παράσταση:

Το τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου διοργανώνει κύκλο συναυλιών με τίτλο "Classical to Musical" σε συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς και η πρώτη σύναυλία πραγματοποιήθηκε στη Στέγη του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποσπάσματα από γνωστές όπερες συνθετών όπως G. Bizet, G. Puccini, G. Donizetti ,G. Verdi κ.α , τραγουδιών η ερμηνεία των οποίων έχει συνδεθεί με κλασσικούς καλλιτέχνες, καθώς και γνωστά τραγούδια από μιούζικαλ.

Παρουσιάστηκαν ακόμα χορογραφίες, εναρμονισμένες στην ατμόσφαιρα της συναυλίας μαθήτριες της Σχολής Μπαλέτου της Κωνσταντίνας Νταλαμάγκα.
Συμμετείχαν οι καλλιτέχνες:

Ζωή Κοκκαλά (Σοπράνο), Eλπιδοφόρος Ραϊσάκης (Βαρύτονος),  Δημήτρης Σταματελάτος (Πιάνο), Αμαρίλντο Λότσκο (Βιολοντσέλο), και η Σχολή μπαλέτου της Κωνσταντίνας Νταλαμάγκα.

Φωτογραφίες:


  Νατασσα Μποφίλιου | Βαβέλ 2 (31 Ιουλίου 2017)

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου "Το Αμπερνάλλι" στήριξε τη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου "Μελίνα Μερκούρη" την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017. Σε μία πανέμορφη βραδιά, περάσαμε υπέροχα!    
 
Δειτε φωτογραφίες: 

Συναυλία Ροδίων Τραγουδοποιών
 
Υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου "Το Αμπερνάλλι" και του ΔΟΠΑΡ, πραγματοποιήθηκε συναυλία από νέους Ρόδιους τραγουδοποιούς, τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.
 Τραγουδοποιοί:  Γιάννης Γιακουμάκης, Αλέκος Δράκος, Βασίλης Κεντεντζόγλου, Αντώνης Κολιός, Παναγιώτης Ξανθόπουλος, Γιάννης Παπαθεοδώρου, Μάνος Σάββενας, Πέτρος Σταματίου, Κώστας Τσέκας.
 Τραγούδησαν: Νίκη Ασλάνη, Αλέκος Δράκος, Νατάσα Καρακατσάνη, Χριστίνα Κόζα, Γιώργος Κούτρος, Ματίνα Μάστορα, Γιώργος Μισίκος, Παναγιώτης Ξανθόπουλος, Γιάννης Παπαθεοδώρου, Στάθης Ραφτόπουλος.
 Είσοδος: γενική: 10 ευρώ, 7 ευρώ (φοιτητές και συνταξιούχοι), άνεργοι δωρεάν.
 Καλλιτεχνική επιμέλεια: Τάκης Βούης, στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Δημιουργίας Ροδίων του 2016.  Δείτε εδώ φωτογραφίες:

 Συναυλία με τους Μάριο Φραγκούλη και Γιώργο Περρή (12 Αυγούστου 2016)
 Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016. Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου Ρόδου "Μελίνα Μερκούρη"!
 Μάριος Φραγκούλης, Γιώργος Περρής! Μαγική ατμόσφαιρα, καταπληκτικές ερμηνείες, ονειρικές ενορχηστρώσεις, τραγούδια σπουδαίων δημιουργών που αγαπάμε!
 Πέρα από την τεράστια τιμή, τέτοιες συνεργασίες και συνδιοργανώσεις, μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη και στη ψυχή μας.
 Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους και όλες, το Rhodes Festival Live Summer, τον ΔΟΠΑΡ, το Τυπογραφείο του Νίκου Χατζηκαλημέρη, το Music Spot και τους συνεργάτες μας.
 
Φωτογραφίες από τη συναυλία:

 4 Απριλίου 2015 - Πασχαλινή Συναυλία
 Το Σάββατο 4 Απριλίου, στον Ιερό Ναό Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά Σορωνής πραγματοποιήθηκε Πασχαλινή Συναυλία με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Ρόδου και τη Μεικτή Χορωδία Ρόδου. Το μουσικό πρόγραμμα περιελάβανε ύμνους του Ευρωπαϊκού ρεπερτορίου και της σπουδαίας Βυζαντινής μας παράδοσης.