Εξωκλήσι του Άη Γιώργη- των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

 

20.05.2019

Η Παραδοσιακή Πανήγυρη πραγματοποιήθηκε και φέτος στο εξωκλήσι του Αη Γιώργη στη Σορωνή. Μετάτον Πανηγυρικό Εσπερινό και τους χορούς από τα παιδικά χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, ο κόσμος που μας τίμησε με την παρουσία του, χόρεψε και διασκέδασε έως αργά το βράδυ.

Φωτογραφίες:

 

20.05.2018

Οι παιδικές ομάδες του Συλλόγου μας, συμμετείχαν στην παραδοσιακή πανήγυρη που όπως κάθε χρόνο διοργανώνουμε μετά από πρόσκληση της Εκκλησιαστικής Επιτροπής της Ενορίας Σορωνής, τιμώντας τους Αγίους Ισαποστόλους Κωνσταντίνο και Ελένη, στο  Ιερό Ναύδριο Αγίου Γεωργίου.

 

20/05/2017

Οι παιδικές ομάδες του Συλλόγου μας, συμμετείχαν στην παραδοσιακή πανήγυρη που όπως κάθε χρόνο διοργανώνουμε με την Εκκλησιαστική Επιτροπή της Ενορίας Σορωνής και τη στήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Σορωνής, τιμώντας τους Αγίους Ισαποστόλους Κωνσταντίνο και Ελένη, στο  Ιερό Ναύδριο Αγίου Γεωργίου.

Φωτογραφίες:

20.05.2014

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μετά από πρόσκληση της Εκκλησιαστικής Επιτροπής της Ενορίας Σορωνής, διοργανώσαμε παραδοσιακό γλέντι στο ναίδριο του Αγίου Γεωργίου- Κωνσταντίνου και Ελένης την παραμονή της εορτής. Συμμετείχαν με παραδοσιακούς χορούς οι δύο παιδικές ομάδες του Συλλόγου μας.

Φωτογραφίες: (υπάρχουν και κάποιες από τη συμμετοχή της β' παιδικής ομάδας σε εκδήλωση στην Κάμειρο Σκάλα)

20.05.2013

Στις 20 Μαϊου, εορτάσαμε τη μνήμη των Αγίων Ισαποστόλων Κωνστ/νου και Ελένης, σε συνεργασία- πρόσκληση της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Ευαγγελιστού Λουκά Σορωνής.

Μετά το Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό και την αρτοκλασία, ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική και χορούς από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» στο μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου (παραλιακός δρόμος) στη Σορωνή.

20.05.2012

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στις 20 Μαϊου, εορτάσαμε τη μνήμη των Αγίων Ισαποστόλων Κωνστ/νου και Ελένης, σε συνεργασία- πρόσκληση της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Ευαγγελιστού Λουκά Σορωνής.

Μετά το Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό και την αρτοκλασία, ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική και χορούς από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» στο μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου (παραλιακός δρόμος) στη Σορωνή.

Φωτογραφίες:

20.05.2011

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «¨Το Αμπερνάλλι» συμμετέχει στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Αγίων Ενδόξων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης σε συνεργασία-πρόσκληση της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ιερού  Ναού Ευαγγελιστού Λουκά Σορωνής, στο Ιερό Ναύδριο Αγίου Γεωργίου Σορωνής (παραλιακός δρόμος, τη παραμονή της Εορτής, τη Παρασκευή 20 Μαϊου 2011.

 Φωτογραφίες:

 

20.05.2009

Ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής "Το Αμπερνάλλι", την Τετάρτη 20 Μαΐου, παραμονή της εορτής Κωνσταντίνου & Ελένης, διοργάνωσε μουσική λαϊκή βραδιά στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στη Σορωνή (στο δρόμο προς παραλία).
Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν τα παιδικά χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.

Δείτε βίντεο απόσπασμα πατώντας εδώ: https://youtu.be/EM33NNfTn9U