29/11-03/12/2017: Πολιτιστικό ταξίδι στο Ωραιόκαστρο και στη Θεσσαλονίκη

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» και η χορευτική ομάδα ενηλίκων, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδρομής, επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη και το Ωραιόκαστρο. Παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί της Ρόδου και της Δωδεκανήσου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δείτε πατώντας εδώ βίντεο απόσπασμα:https://youtu.be/sDJu6K36A6Y

Φωτογραφίες:

 

21/11/2017

Στην εκπομπή "Πρόσωπο προς πρόσωπο" της τηλεόρασης Θάρρι με τον πανοσιολογιότατο Νεκτάριο Πόκκια, παρουσιάστηκε η χορευτική ομάδα παραδοσιακών χορών και γενικά οι δράσεις του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου "Το Αμπερνάλλι".

Δείτε πατώντας εδώ το βίντεο: https://youtu.be/8QPtfO7mL0A

Φωτογραφίες:

 

 

17-18/10/2017

Οι ομάδες παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου "Το Αμπερνάλλι", συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις την παραμονή και ανήμερα της εορτής του πολιούχου του χωριού μας, Απόστολου και Ευαγγελιστού Λουκά.

Φωτογραφίες:

 

 

07/07/2017

Η Χορευτική Ομάδα Ενηλίκων παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς στο 12ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Κρεμαστής, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρεμαστής "Η Πρόοδος". Συνόδευαν οι μουσικοί: Μπαλάσας Μανώλης: βιολί και τραγούδι, Ροδίτης Γιάννης: λαούτο και τραγούδι.

Φωτογραφίες:

25/06/2017

Την Κυριακή 25 Ιουνίου, οι παιδικές ομάδες σύγχρονων χορών παρουσίασαν χορογραφίες στο προαύλιο της Στέγης του Συλλόγου μας. Πιστεύουμε πως έτσι επιτελούμε με τον καλύτερο τρόπο τους σκοπούς του Συλλόγου μας, δίνοντας στα παιδιά αλλά και στους ενήλικες, όσο περισσότερες εμπειρίες μπορούμε, για να μάθουν, να βιώσουν και να ανακαλύψουν τα ταλέντα και τα χόμπι τους. Σε όσους συμμετείχαν στις ομάδες που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με το ΚΕΚ «Γ. Γεννηματάς», επιδόθηκαν οι βεβαιώσεις παρακολούθησης, ακολουθώντας τη λογική της δια βίου μάθησης και του καλού παραδείγματος για τα παιδιά μας.

Φωτογραφίες:

20/05/2017

Οι παιδικές ομάδες του Συλλόγου μας, συμμετείχαν στην παραδοσιακή πανήγυρη που όπως κάθε χρόνο διοργανώνουμε με την Εκκλησιαστική Επιτροπή της Ενορίας Σορωνής και τη στήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Σορωνής, τιμώντας τους Αγίους Ισαποστόλους Κωνσταντίνο και Ελένη, στο  Ιερό Ναύδριο Αγίου Γεωργίου.

Φωτογραφίες:

25/05/2017

Οι παιδικές ομάδες παραδοσιακών χορών, αφού συμμετείχαν με παραδοσιακές φορεσιές στη μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2017, παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς στο προαύλιο χώρο του Συλλόγου μας.  

Φωτογραφίες:

 

GTranslate