Δεκέμβριος 2012

  1. Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, η Χορωδία της Ενορίας Σορωνής, τραγούδησε στη Στέγη του Συλλόγου μας, παραδοσιακά κάλαντα και θρησκευτικούς ύμνους.
  2. Το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, παραδόθηκαν σε κούτες τα τρόφιμα, καθώς και βαρέλια με ελαιόλαδο που συγκεντρώθηκαν από τους συμπολίτες μας, μετά το κάλεσμα των Φορέων της Σορωνής Ρόδου (Εκκλησιαστικής Επιτροπής Ιερού Ναού Ευαγγελιστού Λουκά, της Δημοτικής Κοινότητας, του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου «Το Αμπερνάλλι», του Συλλόγου Περιβάλλοντος, του ΑΕΣ Ευκλής και του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009).

Πέρα από τις ευχαριστίες μας προς τους συμπολίτες μας για την αλληλεγγύη που δείχνουν για ακόμα μία φορά, ευχόμαστε από καρδιάς να μη χρειαστεί και στις επόμενες γιορτές να συγκεντρωθούν τρόφιμα και όλη αυτή η τρομερή κοινωνική κατάπτωση που ζούμε να είναι παρελθόν.

 

 

29 & 30.11.2012

Στηρίζοντας τις δράσεις του Γυμνασίου Σορωνής Ρόδου, συνεργαστήκαμε με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου και τη Χωρική Αντιδημαρχεία Καμείρου και υλοποιήθηκε ένα παιδαγωγικό μουσικό πρόγραμμα τη Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στο Γυμνάσιο Σορωνής: Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Ρόδου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Θ. Μέξη, παρουσίασε ένα πρόγραμμα 30 λεπτών, κυκλικά στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Σορωνής. Παρουσιάστηκαν ξεχωριστά τα μουσικά όργανα και διάφορα μουσικά έργα.

Δείτε εδώ φωτογραφίες:

 

Δείτε εδώ ένα μικρό απόσπασμα από τη μουσική δράση:

 

13.10.2012

Φιλοξενήσαμε στη Στέγη του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου "Το Αμπερνάλλι", τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 και την δρ. Ειρήνη Μπαμπαρούτση,σε μία ομιλία για την σημασία της διατροφής και της ενυδάτωσης.

 photo 2.jpg photo 1-1.jpg

 

18/04/2012

Κυνήγι θησαυρού- Αυγών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Απριλίου 2012. Δύο παιχνίδια, ένα για παιδιά δημοτικού και ένα για μεγαλύτερους έγιναν στις 18 Απριλίου. Η κάθε ομάδα έπρεπε να μαζέψει ακολουθώντας γρίφους συνολικά 10 αυγά ίδιου χρώματος και να επιστρέψει στη Στέγη του Συλλόγου πρώτη για να νικήσει... Ευχαριστούμε πολύ τα Μέλη και τους Φίλους του Συλλόγου που ετοίμασαν το παιχνίδι, ευχαριστούμε όλους (και ήταν πάρα πολλοί) όσους συμμετείχαν!

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το παιχνίδι:

08.03.2012

Παγκόσμια ημέρα γυναίκας την Πέμπτη 08 Μαρτίου στις 20:00 στη Στέγη του Συλλόγου.  Η θεματική της εκδήλωσης αυτής ήταν οι Γυναίκες-ποιήτριες του 20ου αιώνα. Μια αναφορά στη ζωή και το έργο τους με ενδιάμεσες μουσικές στάσεις από τους ήχους ενός πιάνου και γυναικείων φωνών. Από τις φιλολόγους Δημητρά Αποστολία και Τομάζου Μιράντα παρουσιάστηκαν τα πορτρέτα των ποιητριών Βακαλό, Δημουλά, Πολυδούρη και Atwood. Στη συνέχεια, ο πιανίστας Μάνδηλας Βαγγέλης με τις Μάστορα Ματίνα και Παππούλη Διονυσία μας ταξίδεψαν σε πανέμορφα μουσικά μονοπάτια.

17.01.2012

Σε συνεργασία με τον ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009, τους νέους αθλητές του και τον αθλητή Σάββα Διακονικόλα, φιλοξενήσαμε τη παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012.

Δείτε εδώ φωτογραφίες:

 

GTranslate