Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Οι φετινές χριστουγεννιάτικες δράσεις, εμπλουτίστηκαν και πραγματοποιήθηκαν με τη συνεργασία όλων των φορέων και συλλόγων της Σορωνής, δημιουργώντας ένα μικρό χριστουγεννιάτικο χωριό στη πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας και διάφορες δράσεις.

 

 

Στολισμός στη Στέγη του Συλλόγου (Δεκέμβριος 2017)

Όπως κάθε χρόνο, τα παιδιά των παιδικών ομάδων παραδοσιακών χορών στολίζουν στη Στέγη μας το χριστουγεννιάτικο δέντρο και άλλες γωνιές του κτιρίου.

 photo 12_zpsz6bnbpeb.jpg

 photo 11_zpssepugcnr.jpg

 

Άνοιξη 2017

Καλωπισμός των λουλουδιών και της αυλής στη Στέγη του Συλλόγου μας.

 photo IMG_20170323_164748_zpsknpl2vtb.jpg

15.01.2017: Κοπή Βασιλόπιτας.

Με τις ευλογίες του πανοσιολογιότατου π. Νεκτάριου Πόκια και του αιδεσιμότατου π. Μιχαήλ Κρητικού, κόψαμε τη Βασιλόπιτα του Συλλόγου μας, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017. Πέρα από παρουσία πολλών Μελών του Συλλόγου και των ομάδων που λειτουργούμε, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός νησιωτικής πολιτικής κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, ο βουλευτής κ. Μάνος Κόνσολας, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος του ΚΕΚ «Γεννηματάς» κ. Δημήτριος Τσοπανάκης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Σορωνής κ. Αντώνιος Σαββάκης, ο πρώην δήμαρχος Καμείρου κ. Στέφανος Δημητράς και ο πρόεδρος του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 κ. Σπυρίδων Ράμμος. Τηλεφωνικά μας ευχήθηκε ο αντιδήμαρχος Ρόδου κ. Διακοσταματίου Σάββας. Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την έμπρακτη στήριξη με την παρουσία τους, και συνεχίζουμε για την επόμενη δράση μας: το 18ο Καρναβάλι Σορωνής.  

Φωτογραφίες: