Εκδήλωση για τη Γιορτή της Γυναίκας (Μάρτιος 2020)

Την Κυριακή 8 Μαρτίου, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στη Στέγη του Συλλόγου μας, με ομιλήτρια την κ. Μαρια Δημητραδιού, πτυχιούχο Αισθητικής Κοσμητολογίας ΑΤΕΙ Αθηνών.

Η κ. Δημητραδιού μίλησε για τη σύγχρονη αισθητική και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που απασχολούν τις γυναίκες του σήμερα. Στο τέλος της εκδήλωσης, περά από το μπουφέ που υπήρχε, προσφέρθηκαν δώρα από το Σύλλογο και το Κέντρο ομορφιάς Medi Αesthetics.

Φωτογραφίες:


12 Ιανουαρίου 2020: Κοπή Βασιλόπιτας

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, στη Στέγη του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας. Σε μία πανέμορφη βραδιά, με την αίθουσα πραγματικά ασφυκτικά γεμάτη, Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου μας, ευχηθήκαμε «καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη και πολιτισμό».

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο πάτερ Παύλος, ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Σαντορινιός, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σορωνής κ. Μπονιάτης, οι πρώην πρόεδροι κ. Σαββάκης και κ. Μαρίνος, ο συγχωριανός μας, καθηγητής του πανεπιστημίου του Κονέκτικατ, διδάκτωρ κ. Τομάζος, οι Πρόεδροι των υπόλοιπων Συλλόγων της Σορωνής και μέλη των Δ.Σ., ενώ χαιρετισμό έστειλαν ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Κόνσολας, ο Κοσμήτορας της Βουλής- Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Υψηλάντης και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού κ. Διακογεωργίου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστώντας από καρδιάς τους παρευρισκομένους, αναφέρθηκε στις επόμενες δράσεις του Συλλόγου, με κορυφαία αυτήν της διοργάνωσης του 21ου Καρναβαλιού Σορωνής που θα πραγματοποιηθεί στις 1 Μαρτίου 2020, καθώς και στις καθημερινές πρόβες και δημιουργικές συναντήσεις των τμημάτων που οργανώνει ο Σύλλογος.

Την βραδιά «έκλεψε» η πρωτοεμφανιζόμενη Χορωδία του Συλλόγου, η οποία με ενηλίκους και παιδιά απέδωσε έντεχνα ελληνικά τραγούδια. Η παρουσία της Χορωδίας, με υπεύθυνο στη διδασκαλία και στο πιάνο τον μουσικό κ. Καλαϊτζίδη, διευθυντή του Ωδείου Αιγαίου στη Σορωνή, καταχειροκροτήθηκε και άγγιξε τις καρδιές όλων.

Συνεχίζουμε το έργο του Συλλόγου, με τις καλύτερες συνθήκες και προοπτικές.

Δείτε βίντεο απόσπασμα από τη Χορωδία πατώντας εδώ: