Δεκέμβριος 2012 - εκδηλώσεις
Οι εκδηλώσεις στη Στέγη του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου  Σορωνής Ρόδου "Το Αμπερνάλλι" στη περίοδο των εορτών είναι οι εξής:
•27 Δεκεμβρίου στις 18:00, στη Στέγη: προβολή ταινία
•28 Δεκεμβρίου στις 18:00, στη Στέγη: ύμνοι και κάλαντα από τη Χορωδία της Ενορίας Σορωνής και προβολή ταινίας
•30 Δεκεμβρίου, στις 15:30, στη Στέγη: Χριστουγεννιάτικο Κυνήγι Θησαυρού: «Οι Βοηθοί-Ξωτικά του Άγιου Βασίλη και οι καλικάντζαροι». (Παρακαλούμε τα παιδιά κάτω των 12 ετών να συνοδεύονται από ενηλίκους ή να ενημερωθούν οι οργανωτές του παιχνιδιού πως επιτρέπεται στα παιδιά αυτά να συμμετέχουν μόνα τους, λόγω του ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στους δρόμους της Σορωνής).
Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013, θα γίνει η Κοπή της Βασιλόπιτας και η τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Συλλόγου με θέματα: απολογισμός δράσεων - οικονομικός - προτάσεις - εγγραφές νέων μελών - Προγραμματισμός πολλαπλών εκδηλώσεων για την 30χρονη επέτειο του Συλλόγου.
16.11.2012 - Εκδηλώσεις Νοεμβρίου και νέες ομάδες
 Οι επόμενες εκδηλώσεις μας -για το μήνα Νοέμβριο- είναι οι εξής:
-Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 11:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Γυμνασίου Σορωνής: συζήτηση για το Ιντερνέτ και τους κινδύνους του, για παιδιά και γονείς. (σε συνεργασία με την ΧΕΝ Ρόδου και το Γυμνάσιο Σορωνής)
-Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στις 18:00 στη Στέγη του Συλλόγου: παραδοσιακοί λουκουμάδες όπως ορίζει το έθιμο τη παραμονή του Αγίου Ανδρέα.
-Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στις 11:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Γυμνασίου Σορωνής: κυκλική παρουσίαση στους μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Ρόδου, σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Σορωνής, τον Μαέστρο κ. Μέξη, τον ΔΟΠΑΡ και τη Δημοτική Ενότητα Καμείρου.

          Οι νέες ομάδες που ετοιμάζονται, είναι οι παρακάτω:

-ΟΜΑΔΑ "ΓΙΟΓΚΑ",Τρίτη 27 Νοεμβρίου, στις 17:30 (στη Στέγη του Συλλόγου).
-ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΡΟΠ. ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ, Σαββάτο 01 Δεκεμβρίου, στις 11:00 (Στέγη).
-ΠΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟΥ, Πέμπτη 06 Δεκεμβρίου, στις 18:30 (Στέγη).

16.10.2012
Οι επόμενες δράσεις μας είναι:
-Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου: Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από την Ομάδα Ενηλίκων, στο καθιερωμένο "γλέντι" της αθλητικής ομάδας "Ευκλής" Σορωνής.
-Κυριακή, 21 Οκτωβρίου: πεζοπορία, από το εξωκκλήσι του Αι Γιώργη (περιοχή Αγίου Σουλά) προς την περιοχή «Κοπράνα».
• Συγκέντρωση στο εξωκκλήσι του Αι Γιώργη 09.30 – 10.00 και Εκκίνηση 10.00!!!
• Ενδυμασία κατάλληλη για πεζοπορία σε βουνό, δάσος και ποτάμι.
• Ο καθένας φροντίζει για το νερό και το κολατσιό του και φέρνει μαζί του ή ψαλίδα ή μικρό πριόνι, για να καθαρίσουμε, με την ευκαιρία της πεζοπορίας και τα μονοπάτια που οδηγούν στους καταρ-ράκτες της «Κοπράνας».
-Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου: ξεκινάει στις 21:00 η ομάδα λάτιν χορού.
-Κυριακή, 28 Οκτωβρίου: Θεατρική Παράσταση στην Αίθουσα θεάτρου-Εκδηλώσεων του Γυμνασίου Σορωνής Ρόδου στις 19:30, από τη θεατρική ομάδα του "Ωρίωνα" TheOrion. θα παρουσιαστεί το έργο "Το Πανηγύρι" του Κεχαϊδι.
-Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου: Προβολή της ταινίας "Το Ξυπόλυτο Τάγμα" στη Στέγη του Συλλόγου στις 20:00.
12.10.2012
Οι επόμενες δράσεις είναι:
-Σαββάτο 13 Οκτωβρίου στις 19:00 στη Στέγη του Συλλόγου, φιλοξενούμε τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 και την δρ. Ειρήνη Μπαμπαρούτση,σε μία ομιλία για την σημασία της διατροφής και της ενυδάτωσης!
-Στηρίζουμε επίσης το 1ο Τουρνουά Σκάκι που διοργανώνει το Γυμνάσιο Σορωνής την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 16:00. Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου.
 
28.09.2012

           Το Σαββατο 29 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, η Χορευτική Ομάδα Ενηλίκων συμμετέχει σε μία πολυ-πολιτισμική εκδήλωση στο Ροδίνι, που διοργανώνει η Ομάδα "Capoeira" με χορούς από την Ελλάδα και τη Βραζιλία.         

            Από τη Δευτέρα 01 Οκτωβρίου, ξεκινούν οι ομάδες του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου  Σορωνής Ρόδου "Το Αμπερνάλλι".

ΔΕΥΤΕΡΑ: 17:00-18:00 και 18:00-19:00: σύγχρονος χορός, α' και β' παιδική ομάδα (στο γυμναστήριο)

     >>      17:00-18:30: ομάδα Φωτογραφίας (στη Στέγη του Συλλόγου)

     >>      19:00-20:00: ομάδα αερόμπικ (στο γυμναστήριο)

ΤΕΤΑΡΤΗ: 18:00-19:00, 19:00-20:00 και 20:00-22:00: παραδοσιακοί χοροί, α' και β' παιδική ομάδα και ενηλίκων (Στέγη)

ΠΕΜΠΤΗ: 19:00-20:00: αερόμπικ (Γυμναστήριο)

    >>      20:30-22:00: θέατρο ενηλίκων (Αίθουσα Θεάτρου Γυμνασίου Σορωνής)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 19:00-20:00 (ενηλίκων) και 20:00-21:00 (εφηβικό): παραδοσιακοί χοροί, ομάδα ενηλίκων και εφηβικό (Στέγη).

* η ομάδα λάτιν χορού θα ξεκινήσει 26 Οκτωβρίου (θα σας ειδοποιήσουμε με νέα ανακοίνωση) και προσδιορίζεται για το βράδυ της Παρασκευής στις 21:00.

Για την ομάδα Χειροποίητου κοσμήματος δεν είχαμε -ικανή- συμμετοχή και ενδιαφέρον.(θέλουμε όμως να δημιουργηθεί).

Για την ομάδα θεάτρου σκιών, προσανατολιζόμαστε σε παραστάσεις και σεμινάρια τον μήνα Νοέμβριο (θα υπάρξει νέα ενημέρωση).

Για την ομάδα κινηματογράφου, θα υπάρξει νέα ενημέρωση και προγραμματισμός προβολών στη Στέγη του Συλλόγου.

* όσο αφορά την παιδική θεατρική ομάδα, θα έχουμε σύντομα νέα για την λειτουργία της.

*υπάρχει και πρόταση για ομάδα yoga, θα σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη της πρότασης.(πείτε μας για τυχόν συμμετοχή σας). Το mail μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προγραμματισμός ομάδων του Συλλόγου!

           O Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», σας ενημερώνει για την έναρξη της νέας περιόδου και για τις νέες ομάδες που προσδοκά να λειτουργήσει. Οι συναντήσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 01 Οκτωβρίου. Φυσικά, μπορείτε να προτείνετε και εσείς νέες δράσεις τις οποίες θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε στον προγραμματισμό μας.

ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ: (οι ώρες είναι δεδομένες τα τελευταία χρόνια)

Τετάρτη: 18:00-19:00 α’ παιδική, 19:00-20:00 β’ παιδική, 20:00-22:00 ομάδα ενηλίκων

Παρασκευή: 19:00-20:00 εφηβική, 20:00-21:00 ενηλίκων

ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ/ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ:

Δευτέρα: μεταξύ 16:00-19:00 θα δημιουργηθούν 2 ομάδες αναλόγως ηλικίας και προσέλευσης

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ:

Πέμπτη: 20:30-22:00

ΟΜΑΔΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ:

(επαναλειτουργία της ομάδας, προτείνετε ημέρα/ώρα)

ΟΜΑΔΑ ΛΑΤΙΝ- ΤΑΝΓΚΟ:

(νέα ομάδα, προτείνετε ημέρα/ώρα – Σάββατο)

ΟΜΑΔΑ ΑΕΡΟΒΙΚ:

Δευτέρα και Πέμπτη 19:00-20:00

ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ: (=κοσμημάτων-βιτρώ κτλ)

(νέα ομάδα, προτείνετε ημέρα/ώρα)

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ (ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ= κατασκευή σκηνικών- φιγούρων και παραστάσεις):

(νέα ομάδα, προτείνετε ημέρα/ώρα)

ΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ(= οργάνωση προβολών στη Στέγη του Συλλόγου) :

(νέα ομάδα, προτείνετε ημέρα/ώρα)

            Σας παρακαλούμε να ενδιαφερθείτε με τηλέφωνο (22410-41170), email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή την παρουσία σας τις ημέρες 24 έως 28 Σεπτεμβρίου ώρες 18:00-20:00 στη Στέγη του Συλλόγου! Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 6975300157 και 6938441968.

04.09.2012

            Θεατρική παράσταση «Τα πιο όμορφα όνειρα τα βλέπουμε ξύπνιοι»

            Δύο εφιάλτες αναστάτωσαν τη ζωή της νεραϊδο-μαγισσο- τεμπελοχώρας το  φετινό καλοκαίρι: Ο εφιάλτης της ρύπανσης της θάλασσάς τους  και  ο εφιάλτης της φωτιάς που έκαψε το πάρκο των ελαφιών και έθεσε σε κίνδυνο το άλσος του Αγίου Σουλά. Παρ’ όλα αυτά, τα τρία τεμπέλικα πλάσματα της νεραϊδο-μαγισσο-τεμπελοχώρας : ο Υπνούρης, ο Χουζούρης και ο Βαριούρης  διαπιστώνουν ότι, «Τα πιο όμορφα όνειρα τα βλέπουμε ξύπνιοι».

            18 παιδιά, η Καλοκαιρινή Παιδική Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού και Λαογραφικού συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι»,  δοκιμάζουν τις θεατρικές τους δυνατότητες τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μμ στο φυσικό χώρο του άλσους Αγίου Σουλά (στο χώρο του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής).

Είσοδος ελεύθερη

Ιδέα- σκηνοθεσία: Θεοδοσία Δασκαλάκη,

Διδασκαλία: Ηλέκτρα Διακολαμπριανού, Ντάνυ Χυτήρη, Κοραλία Κουτσουδάκη,

Κοστούμια: Γιάννα Ιορντάνοβα,

Φωνητικά: Καίτη Κούκουρου.

22.08: Συναυλία με τον Κωστή Μαραβέγια - Μaraveyas Ilegal

            Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal), ένας από τους δημοφιλέστερους τραγουδοποιούς των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μουσικό ρεύμα με το συνδυασμό βαλκανικών και μεσογειακών ήχων και την ξεσηκωτική του ενέργεια επί σκηνής. Παίζει ακορντεόν, πιάνο, κιθάρα, Farfisa και Hammond κι έχει έχει περιοδεύσει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ του εξωτερικού, ενώ ήταν ο οικοδεσπότης της τηλεοπτικής εκπομπής «Μεσόγειος» που προβλήθηκε αυτή τη σεζόν από την κρατική τηλεόραση σε μορφή μουσικού ντοκιμαντέρ. Η τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Λόλα» συνοδεύεται και από μια νουβέλα με το ίδιο όνομα, που υπογράφει ο ίδιος στην πρώτη του συγγραφική απόπειρα.

            Οι ζωντανές εμφανίσεις του Maraveyas Ilegal αφήνουν το κοινό ενθουσιασμένο (και εξαντλημένο από το χορό και το τραγούδι) χάρη στην έντονη πανηγυρική τους ατμόσφαιρα, την αδιάκοπη ενέργεια του ερμηνευτή και κάποιες εκπλήξεις που αποκαλύπτονται κατά τη διάρκεια του live. Παρέα με την ανανεωμένη και εμπλουτισμένη από νέους μουσικούς και νέα όργανα μπάντα του, ο Κωστής Μαραβέγιας παρουσιάζει φέτος ζωντανά τον καινούργιο του δίσκο «Λόλα» μαζί με επιλεγμένες από τον ίδιο στιγμές από τα 3 προηγούμενα album του.

            Κάθε συναυλία του Maraveyas Ilegal είναι μια αφορμή για ανεπιτήδευτη διασκέδαση, ένα κεφάτο και αισιόδοξο θέαμα που γίνεται συχνά sold out και αφήνει το κοινό να διψάει για encore όπου και αν παρουσιαστεί.       

            Maraveyas Ilegál is the work of the Greek singer-songwriter, composer and multi-instrumentalist Kostis Maraveyas. Maraveyas sings in Greek, English, Spanish and Italian. He began his musical career in Italy where he studied Statistics & Mathematics at the University of Bari, as well as piano, harmony, counterpoint & fugue at the Conservatory Niccoló Piccini of Bari. While there, he played with groups such as Yamas and X-darawish, which combined a variety of languages and musical styles. His first album with X-darawish (il Manifesto 1998) was released in Italy. His music combines Mediterranean and Balkan elements, colorful arrangements and jazz and bossa nova influences.

            He returned to Greece in 2001 and became a solo artist. In 2003, he released his solo debut “Radiopeiratis” (FM Records 2003), signaling the arrival of a new exciting talent in the Greek music scene. His second album “Maraveyas Ilegal” (Cantini 2007) came out in 2007 to enthusiastic reviews and audiences. His most recent release is “Welcome To Greece” (EMI 2009). He’s been touring regularly with his live band in Greece and other European countries, such as Germany, Austria, Italy and Belgium. Maraveyas Ilegal’s live shows in Greece are often sold out.

            His latest digital single “Fila Me Akoma” featuring Panos Mouzourakis, the greek cover version of Lorenzo Jovanotti’s “Bacciami Ancora”, has won 2 MAD Video Music Awards for Best Alternative Video and Best Duet (MAD TV is Greece’s #1 rated music network), as well as nominated for Best Greek Act at the 2011 MTV Europe Music Awards. “Fila Me Akoma” is the top song in the radio airplay charts in Greece for 2011.

Η μπάντα του Maraveyas Ilegal αποτελείται από τους: Μιχάλης Καλκάνης (Κοντραμπάσο)
Τζιμ Σταρίδας (Σταρίδας)
Κρίτωνας Μπελώνιας (Τύμπανα)
Άγγελος Αγγελίδης (Κιθάρα)
Νίκος Αγλούπας (Ηλεκτρική κιθάρα, Γκρανκάσα)

ΔιοργάνωσηΠολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου “Το Αμπερνάλλι”,  υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΡ.

Χορηγός φιλοξενίας:Rodos Palace

Χορηγός Επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Λυχνάρι, Τηλεόραση Οmega

Στήριξηmgk.advertising, Τυπογραφείο Νίκος Χατζηκαλημέρης, Κέντρο Μουσικής Φώτης Γιακουμάκης, Rhodes Amusement, Savvas Argirou Photography

Μεγάλοι Χορηγοί: Σούπερ Μάρκετ Πάππου, Διατροφική Πυραμίδα, Οβελιστήριο Τακα Tακα Mαμ, Καφενές Κούκος, Noodle bar.

Ώρα έναρξης/ Time: 21:00 Την συναυλία ανοίγουν οι Wild Hawks και οι Μoutons

Τιμή εισόδου/ Price10 Ευρώ (τα πρώτα 300 εισιτήρια), 12 ευρώ (τα υπόλοιπα)

Σημεία προπώλησης/ Tickets :
Manuel Music Center, Αμερικής 93, τηλ. 2241028266
X - Musicland, Σοφ.Βενιζέλου 60, τηλ. 2241021282
Κέντρο Μουσικής "Φώτης Γιακουμάκης", Πίνδου 2, τηλ. 2241024301
Βιβλιοχαρτοπωλείο "Η Πηγη", Σορωνή, τηλ. 2241041525
Εισιτήρια διαθέτει και το Rhodes Amusement, τηλ. 6940949152

Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Άλσος Αγίου Σουλά - Αύγουστος 2012

          Η«Επιτροπής Διαχείρισης Άλσους Αγίου Σουλά», σε συνεργασία με την ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου, τις Κυριακές του Αυγούστου (05, 12, 19 και 26 Αυγούστου) είναι στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και ώρες 10:30-12:30.

          Θα είμαστε εκεί για να δοθούν «μαθήματα ζωής» μαθαίνοντας τα οδικά σήματα και κανόνες οδικής συμπεριφοράς με ποδήλατα και ηλεκτροκίνητα αυτοκινητάκια. Το «Κιόσκι» που υπάρχει στη περιοχή θα είναι ανοιχτό και αυτές τις ώρες.

Πολιτιστικές και Αθλητικές εκδηλώσεις στο Άλσος Αγίου Σουλά 22-30 Ιουλίου 2012

            Η Επιτροπή Διαχείρισης Άλσους Αγίου Σουλά (που απαρτίζεται από: Δημοτική Κοινότητα Σορωνής, Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», ΑΕΣ «Ευκλής» Σορωνής, Σύλλογος Περιβάλλοντος Σορωνής, ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009), σας κοινοποιεί το αναλυτικό πρόγραμμα των Πολιτιστικών και Αθλητικών Εκδηλώσεων για το 2012 στο Άλσος Αγίου Σουλά, στις οποίες και σας προσκαλούμε:

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/07

10:00 Λαϊκή ποδηλατοδρομία Σορωνή- Άγιος Σουλάς

19:00 Λαϊκός ανώμαλος δρόμος Σορωνή- Άγιος Σουλάς

19:00- 21:00  Σε συνεργασία με την ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου: «Κυκλοφοριακή Αγωγή- Μάθημα Ζωής»  (Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής)

21:00 Παραδοσιακή μουσική (Κιόσκι)

ΔΕΥΤΕΡΑ 23/07              

10:00 Σε συνεργασία με την ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου:

«Κυκλοφοριακή Αγωγή- Μάθημα Ζωής»  (Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής)                 

21:00 Ομάδα “Abada Capoeira” Ρόδου (Στάδιο)

21:30 Παράσταση από τη Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Κοσκινού (Στάδιο)

ΤΡΙΤΗ 24/07

19:00-21:00 Σε συνεργασία με την ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου: «Κυκλοφοριακή Αγωγή- Μάθημα Ζωής» (Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής)

20:00 Παιδικά παιχνίδια (Στάδιο)

21:00 Προβολή παιδικής ταινίας  (Στάδιο)

ΤΕΤΑΡΤΗ 25/07        

21:00 Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τις Παιδικές και την Εφηβική Ομάδα Χορού του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» (Στάδιο)

ΠΕΜΠΤΗ 26/07                            

21:00 Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους:

Αρχίπολης «Άγιος Μηνάς»

Κρεμαστής «Η Πρόοδος»

 Διμυλιάς-Ελεούσας «Το Φουντουκλί» (Στάδιο)

22:30 Ροκ Συναυλία με την μπάντα “Wild Hawks” (Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/07                                                      

17:00-21:00 Γαλλικό παιχνίδι «Πετάνκ» Μπορούν να συμμετάσχουν μεμονωμένα άτομα και παρέες (Στάδιο)

21:00 Παραδοσιακοί Χοροί Ανατολικής Ρωμυλίας (Θράκης) από τη Χορευτική Ομάδα Ενηλίκων του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής «Το Αμπερνάλλι» (Στάδιο)

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/07

09:00 Αγώνες τένις

18:30-20:00 Ιππικές Επιδείξεις από το Σύλλογο Ελεύθερης Ιππασίας “Campo Chiaro” (Στάδιο)

19:00-22:00 Η ομάδα «Τσίρκο Μπάχαλο» θα ψυχαγωγεί τους επισκέπτες του Άλσους Αγίου Σουλά

22:00 Ρεμπέτικη βραδιά (Κιόσκι)

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/07           

09:00 Αγώνες τένις

17:00 Παρέλαση Αθλητών – Έπαρση Σημαίας (Στάδιο)

Παραδοσιακοί Χοροί από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής  «Το Αμπερνάλλι»

Απονομές βραβείων, Αγώνες στίβου, σακουλοδρομίες, αυγοδρομίες

19:00 Παρέλαση ίππων – Επιδείξεις από το Σύλλογο Ελεύθερης Ιππασίας “Campo Chiaro”

19.45 Γαϊδουροδρομίες

ΔΕΥΤΕΡΑ 30/07

21:00 Παραδοσιακό γλέντι στο χώρο του ΑΕΣ «Ευκλής» Σορωνής

Ιούλιος 2012
Τον Ιούλιο οι Χορευτικές Ομάδες τουΠολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου "Το Αμπερνάλλι" θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς στο Άλσος Αγίου Σουλά, στο πλαίσιο εκδηλώσεων, ως εξής:

-25 Ιουλίου, 21:00: παιδικές και εφηβική ομάδα (χοροί Δωδεκανήσου- Στάδιο)
-27 Ιουλίου, 21:00: ομάδα ενηλίκων (χοροί και μουσική από τη Θράκη- Στάδιο)
-28 Ιουλίου, 20:00: ομάδα ενηλίκων (χοροί Δωδεκανήσου- προαύλιο Μοναστηριού)
-29 Ιουλίου, 17:00: 2η παιδική ομάδα (Χοροί Δωδεκανήσου- τελικές εκδηλώσεις Στάδιο)

          Στη Στέγη του Συλλόγου λειτουργούν Ομάδες Δημουργικής Απασχόλησης και Θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά Δημοτικού:

-Δευτέρα: 18:30-20:00 Δημιουργική Απασχόληση (παιδιά που τελείωσαν νηπιαγωγείο και πρώτη δημοτικού)

 -Τετάρτη 11:00-12:00 και Σαββάτο 11.00-12:00 Θεατρικό Παιχνίδι (για μεγαλύτερα παιδιά).

          Τέλος, σας ενημερώνουμε πως στις 22 Αυγούστου στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου θα γίνει συναυλία με τον Κωστή Μαραβέγια και τη μπάντα του Maraveyas Ilegal

24.05.2012
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου "Το Αμπερνάλλι", οι επόμενες δράσεις- εκδηλώσεις είναι οι εξής:
03 Ιουνίου, στις 20:30 στη Στέγη του Συλλόγου: παράδοση βεβαιώσεων συμμετοχής στις Σχολές Γονέων
23 Ιουνίου, στις 20:00 στο Λαογραφικό Σπίτι Σορωνής: αναβιώση του εθίμου του Άη Γιάννη του Κλείδωνα (Καλαφουνιάρη)
29 Ιουνίου, στις 20:00 στη Στέγη του Συλλόγου: παρουσίαση των σύγχρονων ομάδων χορών και των παιδικών παραδοσιακών χορών.
6-8 Iουλίου: 5η Γιορτή Μουσικής,στο Άλσος Αγίου Σουλά:
Όπως κάθε φορά, μουσικά σχήματα, επαγγελματικά και ερασιτεχνικά, ενηλίκων και εφήβων, διαφόρων ειδών μουσικής θα έχουμε ευκαιρία να απολάυσουμε σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του νησιού.
Συναυλίες: 6 & 7 Ιουλίου με περισσότερα από 20 μουσικά σχήματα!
Οργανωμένη κατασκήνωση, παράλληλα δρώμενα: αθλητισμός, περίπατοι, παιχνίδια...
Θα υπάρχει οργάνωση για φαγητό, κολατσιό, ενημέρωση για μετακίνηση κ.α. Πληροφορίες- συμμετοχές στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..          
16.05.2012
Μετά από πρόσκληση της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ιερού  Ναού Ευαγγελιστού Λουκά Σορωνής, ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «¨Το Αμπερνάλλι» συμμετέχει στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Αγίων Ενδόξων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης , στο Ιερό Ναύδριο Αγίου Γεωργίου Σορωνής (παραλιακός δρόμος, τη παραμονή της Εορτής, Κυριακή 20 Μαϊου. 
Μετά το Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό (19:00) , τη περιφορά της Ιεράς Εικόνας και την αρτοκλασία, θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική και χορούς.
24.04.2012 "3η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών"
Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», με αφορμή την παγκόσμια ημέρα χορού που καθιερώθηκε από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού της UNESCO,  διοργανώνει για τρίτη χρονιά, εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς, με τη συμμετοχή πολλών και σημαντικών Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής μας και τη στήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Άθλησης Ρόδου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 28 Απριλίου 2012, με ώρα έναρξης 16:30, στη πλατεία του Δημαρχείου Ρόδου.
 
12.04.2012

          Για τη Λαμπροβδομάδα ετοιμάζουμε δύο ξεχωριστές δράσεις:

          - Την Τετάρτη 18 Απριλίου "Κυνήγι θησαυρού- Αυγών".

Στις 16:00 για παιδιά και νέους από 13 έως ...103 χρονών και στις 18:00 για μικρότερα παιδιά (τάξεων Δημοτικού).

          - Την Κυριακή 22 Απριλίου, στις 21:00 στο θεατράκι του Γυμνασίου Σορωνής η  θεατρική ομάδα "Rhesus Αρνητικό" θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση "Εχθροί εξ αίματος". (η παράσταση κρίνεται ακατάλληλη και τα παιδιά κάτω των 15 χρονών θα πρέπει να συνοδεύονται).

29.03.2012
Ο Σύλλογος Περιβάλλοντος Σορωνής και ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής «Το Αμπερνάλλι» καλούν τους Φίλους και τα Μέλη τους αλλά και όλους τους πολίτες να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στην «Ώρα της Γης» το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 και να σβήσουμε τα φώτα από τις 20:00. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πολίτες σε όλον τον κόσμο ενώνουν τις συνειδήσεις, τις αγωνίες και τις αισιοδοξίες τους
Στην εποχή της βαθιάς κρίσης που όλα αναιρούνται και που οι ανάγκες μας επαναπροσδιορίζονται, εμείς επιμένουμε πως μπορούμε όλοι μαζί να αλλάξουμε πορεία. Να σκεφτούμε, να αφουγκραστούμε και να νοιώσουμε τις πραγματικές ανάγκες μας.
Ακόμα δεν είναι πολύ αργά!
29.03.2012 Θεατρική Παράσταση "το αλητάκι"
Νέα ημερομηνία: Πέμπτη 5 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου στις 19:30.
Σε μέρες που τα λόγια έχουν χάσει τη σημασία τους, που οι λέξεις κυκλοφορούν ρακένδυτες στα χείλη των πολιτικών, που οι άνθρωποι βιώνουν έναν άμουσο βίο εμείς τολμήσαμε. «Στο παραμύθι το δικό μας η αγάπη τόλμησε».
Ποιος πίστευε πως θα τα καταφέρναμε; 13 παιδιά, 8 ερασιτέχνες ηθοποιοί και τρεις μουσικοί παίξαμε σ’ ένα πρωτότυπο πείραμα που μας συνεπήρε. Ρισκάραμε  οι ενήλικες να μη μιλήσουμε  μα να πράξουμε με το σώμα και την ψυχή μας. Δώσαμε το λόγο στα παιδιά επειδή τους το χρωστάμε μιας και τα έχουμε ζαλίσει στο παραμύθι για το πώς είναι ο κόσμος. Δώσαμε στη μουσική εξέχουσα θέση και θαρρώ πως αγγίξαμε τις ψυχές όσων αφιέρωσαν λίγο από το χρόνο τους για να παρακολουθήσουν την παράστασή μας  «Το αλητάκι».
Ο ξένος και ο άστεγος είναι τα πρόσωπα της κοινωνίας που αποστρεφόμαστε γιατί φοβόμαστε να τα αντικρύσουμε. Εμείς στη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», ξεπεράσαμε τις αναστολές που δημιουργούν τα παραμορφωτικά γυαλιά του καταναλωτισμού και τα ανεβάσαμε στη σκηνή για να τα γνωρίσουμε. Έστω κάποιες όψεις τους. Τα βρήκαμε πολύ ανθρώπινα και το κυριότερο καταλάβαμε ότι μας μοιάζουν. Ένα κλικ της ζωής και ίσως θα  ήμασταν εμείς .
Η ιστορία του έργου είναι ένα πάζλ αληθινών ιστοριών. «Ένα παραμύθι που μπορεί να είναι αλήθεια». Τόσο απίστευτο όσο και αληθινό όπως και η ζωή στις μέρες μας που έχει κάνει το απίστευτο αληθινό. Άνθρωποι σε διάφορα μέρη της γης θεωρούνται «άχθος αρούρης». Ο ρατσισμός  αναζωπυρώνεται  σε μια Ευρώπη που αιματοκυλίστηκε  για χάρη του τον προηγούμενο αιώνα. Η καθαρότητα των εθνών αποδεικνύεται μια βρώμικη επιχείρηση σκούπα.
Αυτά τα τόσο δύσκολα τα κάναμε κατανοητά σε μιαν ώρα. Έτσι έδειξε το χειροκρότημα μερικών εκατοντάδων παιδιών  από την περιοχή μας. Έτσι έδειξε η προσοχή τους, ο τρόπος που βίωσαν την παράσταση αυτοί οι δύσκολοι θεατές. Εμείς πίσω στα παρασκήνια ανατριχιάζαμε από συγκίνηση ακούγοντας τους μικρούληδες να συλλαβίζουν τους υπέρτιτλους και να περιγράφουν με λέξεις εκείνα που κρύβαμε στις πράξεις  μας .
Η ησυχία και η ζωντανή μουσική από το πιάνο, το βιολοντσέλο και το κανονάκι   δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα μαγική, σχεδόν υποβλητική. Σε μέρες σκληρές νοιώσαμε μιαν ανθρωπιά στο δάκρυ όλων εκείνων που μας χειροκρότησαν. Λέω πως αυτό είναι δημιουργία «σε μια χώρα μικρή \που άλλο δεν έχει παρεξ έναν τεράστιο ήλιο \που οι άνθρωποι σ’ όλο τον κόσμο το λεν δικαιοσύνη \και μια τεράστια θάλασσα για να ζωγραφίζουν ταξίδια…»
Αυτές ήταν οι «εισπράξεις» μας  σε μέρες φτωχές και σε τόπους ξεχασμένους  από την κεντρική εξουσία.   
Η παράσταση θα επαναληφθεί στις 5 Απριλίου στο Δημοτικό  Θέατρο Ρόδου  στις 11:30 πμ για κάποια σχολεία και στις  19:30 για το  κοινό.
20.03.2012
1) Συμβολική Eκδήλωση-διαμαρτυρία με παραδοσιακούς χορούς από την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 και ώρα 17:00 στον αύλειο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ρόδου.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την βασική τοποθέτηση της προσωρινής συντονιστικής επιτροπής για τους σκοπούς και τις επιδιώξεις της Ένωσης, την ανάγνωση του Ψηφίσματος διαμαρτυρίας με την παράλληλη προβολή επίκαιρων μηνυμάτων και θα τελειώσει με την παρουσίαση από τα χορευτικά συγκροτήματα των συμμετεχόντων συλλόγων, παραδοσιακών χορών.
Η όλη κίνηση-εκδήλωση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ με πολιτικά κόμματα, ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ.
Περιμένουμε να δώσετε ΒΡΟΝΤΕΡΟ-ΕΙΡΗΝΙΚΟ παρόν και να δηλώσετε με την παρουσία σας την στήριξη στον πολιτισμό, σαν κύριο και μοναδικό μέσο οργανωμένης «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ» στην επιθετική οικονομική βαρβαρότητα.
2)Την Κυριακή 25η Μαρτίου, μετά τη παρέλαση στη Σορωνή, θα ακολουθήσει παρουσίαση παραδοσιακών χορών από όλες τις χορευτικές ομάδες του Συλλόγου μας.
08.03.2012 - θεατρική παράσταση "Το Αλητάκι"
Επειδή ο ρατσισμός δεν είναι η ιδεολογία των φτωχών, Είναι η πιο φτωχή ιδεολογία,
Η Θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι»  ετοίμασε την εναλλακτική παράσταση «Το αλητάκι».
Μια νέα γυναίκα από τη Γεωργία. Ένας άνεργος άνδρας από την Ελλάδα. Ένα μωρό.Οι τύχες τους διαπλέκονται.
Η Ξένη, ο Φιλέταιρος και η Ελπίδα συναντιούνται σε μια χώρα μικρή, μ’ ένα τεράστιο ήλιο που οι άνθρωποι σ’ όλη τη γη τον λεν δικαιοσύνη και μια τεράστια θάλασσα για να μπορούν οι άνθρωποι να ζωγραφίζουν ταξίδια. Την Ελλάδα.
13 παιδιά και 8 ενήλικες σε ένα πείραμα παντομίμας, αλληλεγγύης , ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας, υπό τους ήχους ζωντανής πρωτότυπης μουσικής από πιάνο,  βιολοντσέλο και  κανονάκι και με τη "βοήθεια"υπέρτιτλων μέσω βιντεοπροβολέα.
Στις 15 και 16 Μαρτίου, στις 11:30 για σχολεία (μέσω επικοινωνίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και στις 17 και 18 Μαρτίου στις 19:00, στην Αίθουσα Θεάτρου του Γυμνασίου Σορωνής Ρόδου.
06.03.2012
Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει για την Παγκόσμια ημέρα γυναίκας την Πέμπτη 08 Μαρτίου στις 20:00 στη Στέγη του Συλλόγου. Η θεματική της εκδήλωσης αυτής θα είναι οι Γυναίκες-ποιήτριες του 20ου αιώνα. Μια αναφορά στη ζωή και το έργο τους με ενδιάμεσες μουσικές στάσεις από τους ήχους ενός πιάνου και γυναικείων φωνών.
 
29.02.2012

            Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στη φετινή μεγάλη επιτυχία του Καρναβαλιού Σορωνής.

          Όλους εσάς που «πλημμυρίσατε» τον κεντρικό δρόμο της Σορωνής την Κυριακή της Αποκριάς. Τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Στάθη Κουσουρνά για τη παρουσία του και τα καλά του λόγια. Σε όλους τους καρναβαλιστές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και στους αφανείς ήρωες –μικρούς και μεγάλους- που αφιέρωσαν αμέτρητες ώρες δουλειάς για να κατασκευάσουν τα άρματα και τις στολές. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό της Θεολόγου, το Δημοτικό Σχολείο Καλαβαρδών και τη παρέα από τη Διμυλιά που μας τίμησαν εφέτος. Τον παρουσιαστή της παρέλασης Ματθαίο Χατζηγεωργίου και τους djs Φώτη Αντωνά και Δέσποινα Κρητικού. Τα Μέλη, τους Φίλους και τους Εθελοντές του Συλλόγου που βοήθησαν στη διοργάνωση.

          Ευχαριστούμε τον ΔΟΠΑΡ και το Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για τη στήριξή τους. Την Αντιδημαρχεία Καμείρου και το τοπικό Συμβούλιο Σορωνής.

          Τους συνεργάτες μας: Μιχάλη Καβουκλή (MGK Advertising), Φώτη Γιακουμάκη (Κέντρο Μουσικής), Νίκο Χατζηκαλημέρη (Τυπογραφείο), Αντώνη  Βαρέλη (Βακάρ).

          Την ομάδα Σαμαρειτών, την Αστυνομία και τη Δημοτική αστυνομία.

          Τους μεγάλους χορηγούς Εμμανουήλ Μοράρη (Διατροφική Πυραμίδα) και Ιωάννη Καλαϊτζίδη (Ωδείο Αιγαίου). Όλες τις επιχειρήσεις που μας στήριξαν οικονομικά, ειδικά σε τόσο δύσκολες συνθήκες. (Να σημειώσουμε εδώ πως στο φυλλάδιο δεν υπήρχε, λόγω δικού μας λάθους, ένας «χορηγός» που είναι πάντα δίπλα μας, ο Μιχάλης Διακολαμπριανός).

          Τέλος ευχαριστούμε πολύ τα Μέσα Ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους που είναι πάντα δίπλα μας και μας βοηθούν να επικοινωνούμε.

          Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πέρα από τα αναμενόμενα και αυτό μας γεμίζει δύναμη, αισιοδοξία και ευθύνη για ποιοτικές εκδηλώσεις. Τα 10 άρματα και 8 πεζοπόρα τμήματα (για πρώτη φορά φέτος τα άρματα ήταν περισσότερα) ήταν υπέροχα. Οι βραδιές των «Καμουζέλων» γέμισαν τα δρομάκια του χωριού με ζωντάνια και κέφι.

          Επόμενα «ραντεβού», ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας, 8 Μαρτίου, στη Στέγη του Συλλόγου και το τετραήμερο 15-18 Μαρτίου με τη παράσταση της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «Το Αλητάκι».

04.02.2012 - 13o Kαρναβάλι Σορωνής
Π ρ ό γ ρ α μ μ α:

Τσικνοπέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, από τις 19:00:

     «Τσικνίζουμε» παρέα, στη Στέγη του Συλλόγου. Προσφέρουμε το κρασί και τα πρώτα σουβλάκια…και προσκαλώντας σας και τραγουδιστά:

«Ελάτε να τσικνίσουμε όλοι  μαζί παρέα, Να θυμηθούμε του χωριού τα έθιμα τα ωραία.

Ελάτε να τσικνίσουμε ακόμα που μπορούμε, Υγεία, χαρά και προκοπή μαζί να ευχηθούμε».

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, στις 20:00:

     Ξεκινώντας από το Λαογραφικό Σπίτι Σορωνής, ντυμένοι «Καμουζέλες» τριγυρνάμε στα δρομάκια του χωριού. Ένα παλιό έθιμο που μας γυρίζει χρόνια πίσω.

     Στις 22:00 μετά το τέλος της …βόλτας, θα γίνει Μασκέ Πάρτυ στο «Πάει Καιρός (WineMusic Bar)». (είσοδος ελεύθερη)

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, στις 22:00:

     Μασκέ Πάρτυ στο «Αερικό Music Bar». (είσοδος ελεύθερη)

Κυριακή της Αποκριάς 26 Φεβρουαρίου, στις 14:30:

     Η μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση με άρματα και πεζοπόρα τμήματα στον κεντρικό δρόμο της Σορωνής. Κλόουν θα σας τροφοδοτούν με αποκριάτικο υλικό και κρασί, το θέατρο δρόμου «Τσίρκο Μπάχαλο» θα δώσει το παρόν και θα εντυπωσιάσει! Εφοδιαστείτε λοιπόν με κέφι και αποκριάτικη τρέλα και ελάτε! Παρουσιάζει ο μουσικός παραγωγός του Ράδιο Αρχάγγελος Ματθαίος Χατζηγεωργίου. Special Djs Δέσποινα Κρητικού, Φώτης Αντωνάς (Ράδιο1). Η Επιτροπή θα αποφασίσει για τα βραβεία (μαζί και χρηματικά έπαθλα) στα τρία καλύτερα άρματα και τρία καλύτερα πεζοπόρα.

     Στις 20:00 θα επαναληφθεί το έθιμο των «Καμουζέλων» ξεκινώντας πάλι από το Λαογραφικό Σπίτι Σορωνής.

Μεγάλοι Χορηγοί: Διατροφική Πυραμίδα (Μοράρης Εμμανουήλ) - Ωδείο Αιγαίου

17.01.2012
Φέτος, συμπληρώνονται 13 χρόνια συνεχόμενης διοργάνωσης του Καρναβαλιού Σορωνής! Στις 26 Φεβρουαρίου, την Κυριακή της Αποκριάς, άρματα και πεζοπόρα τμήματα θα παρελάσουν στον κεντρικό δρόμο της Σορωνής. Σας περιμένουμε λοιπόν να Δημιουργήσετε με την παρέα σας από υλικά που θα βρείτε στο σπίτι ή στη γειτονιά σας ,το δικό σας άρμα ή πεζοπόρο τμήμα και να εντυπωσιάσετε! Οικονομικά και οικολογικά! Φτιάξτε στολές με υφάσματα, χρώματα, πλαστικά, κουζινικά, ότι μπορείτε να φανταστείτε! Φορέστε την τρέλα σας και ελάτε να την μοιραστείτε μαζί μας! Φυσικά θα γιορτάσουμε την Τσικνοπέμπτη (16 Φεβρουαρίου στη Στέγη του Συλλόγου και τις παραδοσιακές «καμουζέλες» τα βράδια των δύο Κυριακών (19 και 26 Φεβρουαρίου). 
Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22410-42085 ή στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
09.01.2012
Μετά τη Γενική Συνέλευση της Κυριακής 08 Ιανουαρίου 2012 έγινε η 1η συνεδρίαση για τη σύσταση σε Σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο έχει ως εξής:
  • Μπέλλος Παναγιώτης Λουκάς (Πρόεδρος)
  • Χατζηγεωργίου Ματθαίος (Αντιπρόεδρος) 
  • Τομάζου Μιράντα (Γραμματέας)
  • Χυτήρη Ανδριανή (Ταμίας)
  • Κρίκα Κατερίνα (Μέλος)

Αναπληρωματικά μέλη είναι: Σταυριά Βαρβάρα και Χατζηκυριαζή Τζένη.

          Σας προσκαλούμε τη Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στις 20:30 στη Στέγη του Συλλόγου, στην ανοικτή συζήτηση με θέμα το 13ο Καρναβάλι Σορωνής.