Ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης και των Εκλογών νέου Δ.Σ.: Λόγω της συνεχιζόμενης αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, η ημερομηνία της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Συλλόγου μας και των Εκλογών Δ.Σ., μετατίθεται για το επόμενο διάστημα. Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η Κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου.
Η παρουσία των μελών στη γενική συνέλευση κρίνεται άκρως απαραίτητη προκειμένου να υπάρξει απαρτία και να καταστεί δυνατή η ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Θέματα Γενικής Συνέλευσης:
1. Απολογισμός δράσεων έτους 2023
2. Οικονομικός απολογισμός 2023
3. Εγγραφές νέων μελών
4. Αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου.
 

Σας κοινοποιούμε από τον Ενοριακό Ιερό Ναό Ευαγγελιστού Λουκά Σορωνής, το πρόγραμμα της πανηγύρεως του Πολιούχου μας για φέτος:
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023, ώρα 21:30, Όρθρος και Μεσονυκτική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστού Λουκά.
 
ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023, ώρα 17:00, Εσπερινός και Παρακλήσεις στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστού Λουκά.
 
ΤΡΙΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023, ώρα 18:00, Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και περιφορά της Ιεράς Εικόνος του Ευαγγελιστού Λουκά, Προεξάρχοντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Ολύμπου κ. κ. Κυρίλλου.
Ώρα 20:30, Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι».
Ορχήστρα του Νεκτάριου Κωνσταντάκη, με τη Νίκη Εξαδάκτυλου και τον Μανώλη Καμπούρη.
Συμμετέχουν χορευτικές ομάδες του Συλλόγου.
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023, ώρα 7:00, Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρόδου κ. κ. Κυρίλλου. Ύμνοι από το Βυζαντινό Χορό του Μουσικού Σχολείου Ρόδου.
Επανεκκίνηση των δράσεων και των ομάδων του Συλλόγου μας, από τις 4 Οκτωβρίου 2023:
Προγραμματισμός των πρώτων ομάδων χορού και αερόμπικ του Συλλόγου μας (υπάρχουν δύο αλλαγές στην ομάδα α' παιδικό και στην ομάδα αρχαρίων ενηλίκων):
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ, την Τετάρτη:
17:30-18:30 Νήπια, προνήπια.
18:30-19:30 Β. παιδικό.
19:30-20:30 Γ παιδικό.
20:30-22:00 τμήμα παραστάσεων.
*την Τρίτη 19:15-20:15 Ενήλικες Αρχάριοι.
ΑΕΡΟΜΠΙΚ:
Τρίτη 18:15- 19:15 και Πέμπτη 18:00- 19:00.

 
Άγιος Σουλάς 2023:
Είμαστε συγκλονισμένοι από τις πυρκαγιές που πλήγωσαν βαθιά το νησί μας. Δίνουμε συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν να ανακοπεί αυτή η καταστροφή, όσοι υποδεχθηκαν ξένους και δικούς μας, όσοι άνοιξαν τα σπίτια και την καρδιά τους. Ξεχωριστά συγχαρητήρια στη νεολαία μας, που μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Ελπίζουμε την επόμενη ημέρα, όλοι μαζί, να οργανωθούμε για ένα καλύτερο μέλλον, για εμάς και τα παιδιά μας.
Οι εκδηλώσεις του Αγίου Σουλά ματαιώθηκαν, όμως θα πραγματοποιηθούν οι Θείες Λειτουργίες, ως εξής:
Σάββατο 29 Ιουλίου, στις 20:00, Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός.
Κυριακή 30 Ιουλίου, στις 08:00, Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
Θεατρική παράσταση: "Το καταφύγιο"
Μια πολύ όμορφη πρόταση, για νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Ιουνίου 2023, στις 12:00, στο θεατράκι του Γυμνασίου Σορωνής: "Το καταφύγιο", Μια παράσταση εμπνευσμένη από το Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ.
Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ’ είναι το πιο πολυδιαβασμένο βιβλίο όλων των εποχών μετά την Βίβλο. Η Αννα Φρανκ (12 Ιουνίου 1929 – 12 Μαρτίου 1945) ήταν Γερμανίδα Εβραιοπούλα που έγραψε ένα ημερολόγιο ενώ κρυβόταν μαζί με τους δικούς της και τέσσερις οικογενειακούς φίλους σε ένα σπίτι στο Άμστερνταμ κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής της Ολλανδίας. Το ημερολόγιο βρήκε ο πατέρας της, Όττο Φρανκ, μετά το τέλος του πολέμου και αφού όλη η οικογένεια του είχε χαθεί.
Η παράσταση μας μεταφέρει στην σοφίτα του σπιτιού που κρυβόταν η οικογένεια στην Ολλανδία. Η Άννα εκεί γράφει το ημερολόγιο της, τα πρόσωπα του οποίου ζωντανεύουν μπροστά στους θεατές. Ο μπαμπάς της, η μαμάς της, η οικογένεια Βαν Ντάαν, ο Πέτερ Βαν Ντάαν αλλά και ιστορικά πρόσωπα της εποχής εκείνης όπως ο Ουίνστον Τσώρτσιλ.
Η παράσταση αποτελείται από μια ηθοποιό που ερμηνεύει όλους τους ρόλους με σύγχρονα μέσα αφήγησης και με την βοήθεια κλασικής μουσικής της περιόδου εκείνης.
Σκοπός της παράστασης είναι να μεταφερθεί στο θεατή το χιούμορ, η ευαισθησία, τα ιστορικά στοιχεία, καθώς και οι ψυχολογικές μεταπτώσεις και ο αγώνας που δίνει ένα κορίτσι δεκατριών ετών για να παραμείνει δυνατή και αισιόδοξη σε κατάσταση πολέμου και εγκλεισμού.
Συντελεστές: Σκηνοθεσία – Θεατρική διασκευή: Αριάδνη Καβαλιέρου, Σκηνικά- Κοστούμια: Σταυρούλα Καβαλιέρου, Ερμηνεία: Αριάδνη Καβαλιέρου, Ήχος: Γιώργος Γκόνος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

 Προδιαγραφές δίγλωσσης έκδοσης του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας (Κ.Ε.Ε.Λ.) της Ακαδημίας Αθηνών και του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι»

Τίτλος: «Γιορτάζοντας και τραγουδώντας στην Σορωνή Ρόδου. Τρία λαογραφικά μελετήματα» της Μαρίας Ανδρουλάκη, λαογράφου-μουσικολόγου, Διευθύντριας Ερευνών του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών και σε αγγλική μετάφραση με τίτλο “Celebrating and Singing in Soroni Rhodes. Three Folklore Studies” (μετάφραση: Σάββας Αλέξανδρος Παυλίδης). Συμπεριλαμβάνεται ένα (1) CD  ήχου.

Εκδοτική σειρά: Δημοσιεύματα του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών

 1. Έκδοση βιβλίου 700 περίπου σελίδων (περίπου 44 δεκαεξασέλιδων), με βιβλιοδεσία ραφτοκολλητή.
 2. Το κείμενο θα παραδοθεί στον ανάδοχο σε ψηφιακή μορφή (αρχείο word).
 3. Οι διαστάσεις της τυπωμένης σελίδας ξακρισμένης είναι 24 Χ 17 εκ.
 4. Θα τυπωθεί σε τρεις χιλιάδες πεντακόσια (3.500) αντίτυπα. Τα πνευματικά δικαιώματα της έκδοσης ανήκουν στην Ακαδημία Αθηνών – Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας. Σε περίπτωση επανέκδοσης απαιτείται εκ νέου απόφαση της Ακαδημίας Αθηνών.
 5. Γλώσσες η ελληνική και η αγγλική.
 6. Το χαρτί για το κείμενο θα είναι velvet, αρίστης ποιότητας, 100-115 gr.
 7. Το εξώφυλλο – οπισθόφυλλο θα είναι σκληρό, τετραχρωμία με πλαστικοποίηση ματ. Πριν από την τελική εκτύπωση θα παραδοθεί τυπωμένο εξώφυλλο προκειμένου να δοθεί το «τυπωθήτω». Θα ακολουθεί τα εικαστικά πρότυπα των εκδόσεων του Κέντρου Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.
 8. Η βιβλιοδεσία θα είναι ραφτή-κολλητή, αρίστης ποιότητας με 5-6 τουλάχιστον κλωστοραφές και με σκληρό εξώφυλλο.
 9. Η στοιχειοθεσία θα γίνει ηλεκτρονικά. Τα στοιχεία που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι κατά προτίμηση της οικογενείας Times διαφόρων στιγμών, επίσης θα είναι πλάγια, ημίμαυρα, μαύρα, κεφαλαία κ.λπ. της ίδιας οικογένειας, αγγλικά και ελληνικά.
 10. Το σώμα του κειμένου θα εκτυπωθεί σε ασπρόμαυρη έκδοση. Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες, οι παρτιτούρες (46 τον αριθμό, περίπου 80 σελίδες), οι σαρωμένες σελίδες χειρογράφων κ.ά. θα τοποθετηθούν μέσα στο σώμα του κειμένου σε απόλυτη αντιστοιχία. Τυχόν έγχρωμες φωτογραφίες θα συγκεντρωθούν σε ένα δεκαεξασέλιδο στο τέλος του βιβλίου.
 11. Στο εξώφυλλο θα αναγράφεται ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ο τίτλος του βιβλίου, η συγγραφέας και ο χορηγός/συνεκδότης Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», σε αγγλική και ελληνική γλώσσα.
 12. Η κάθε σελίδα θα συνοδεύεται από κεφαλίδα.
 13. Θα γίνουν τουλάχιστον τρεις (3) διορθώσεις των δοκιμίων από το Κέντρο Λαογραφίας. Σε κάθε περίπτωση το κείμενο πρέπει να είναι αλάνθαστο. Την τελική διόρθωση και έγκριση θα δώσει ο Διευθύνων το Κ.Ε.Ε.Λ.
 14. Να παρέχεται η ευχέρεια περιορισμένων προσθηκών στα τυπογραφικά δοκίμια.
 15. Στο έργο θα περιληφθεί αναπαραγωγή ενός δίσκου πυκνής εγγραφής-CD X 3.500 αντίτυπα. Τα ηχογραφήματα κ.λπ. υλικό που θα περιλαμβάνονται στον δίσκο θα παραδοθούν σε ψηφιακή μορφή. Ο δίσκος θα φέρει ειδικό γραφικό. Θα γίνει τοποθέτηση του δίσκου σε θήκη που θα επικολληθεί στην εσωτερική πλευρά του πίσω εξωφύλλου. To ειδικό κοπτικό της θήκης θα είναι κατασκευασμένο από ειδικό χαρτί ή πλαστικό. Θα περιλαμβάνει γραφικό που θα εναρμονίζεται ως προς το μέγεθος και την αισθητική με τον κυρίως τόμο. Πριν από την τελική εκτύπωση θα παραδοθεί το τυπωμένο εξώφυλλο και η θήκη στο Κ.Ε.Ε.Λ. προκειμένου να δοθεί το τυπωθήτω.
 16. Το corpus των τυπογραφικών θα παραδοθεί προ της βιβλιοδεσίας στο Κ.Ε.Ε.Λ. προκειμένου να ελεγχθεί πριν την τελική εκτύπωση (θα προσκομιστεί εκτύπωση του σχεδιαστικού, χωρίς υποχρεωτικό δέσιμο).
 17. Μετά την περάτωση του έργου οι τόμοι θα παραδοθούν στον αρμόδιο υπάλληλο στην αποθήκη της Ακαδημίας (Μοσχάτο) και στα γραφεία του Κέντρου Λαογραφίας (Αθήνα) και στον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» στο χωριό Σορωνή της νήσου Ρόδου, με φροντίδα και δαπάνες του αναδόχου. Όλες γενικά οι μεταφορές θα βαρύνουν τον ανάδοχο. Τα δέματα πρέπει να είναι συσκευασμένα σε κιβώτια από χαρτόνι και να φέρουν ετικέτα με τον τίτλο του βιβλίου και τον αριθμό των αντιτύπων. Το βιβλίο θα παραδοθεί και σε ψηφιακή μορφή, pdf υψηλής ανάλυσης.
 18. Οι προσφερόμενες τιμές θα πρέπει να είναι ανά δεκαεξασέλιδο τυπογραφικό φύλλο. Να περιγράφεται αναλυτικά το κόστος κάθε φάσης του έργου: επιμέλεια των κειμένων, στήσιμο του βιβλίου ηλεκτρονικά, χαρτί, εκτύπωση, βιβλιοδεσία. Επίσης το κόστος του εξωφύλλου και του CD. Τέλος να αναφέρεται η συνολική τιμή της έκδοσης με βάση τις συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Παρακαλούμε να σταλούν τρεις (3) προσφορές: για δύο χιλιάδες πεντακόσια (2500), για τρεις χιλιάδες πεντακόσια (3500) και για τέσσερις χιλιάδες πεντακόσια (4500) αντίτυπα.

Οι προσφορές αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) έως την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 15:00.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945566466, email: ampernalli@gmail.com.


ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: «ΣΚΟΥΜΠΙ ΝΤΟΥ : ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ»

Ο ΔΟΠΑΡ, ο Θεατρικός Σύλλογος Δωδεκανήσου και ο Σύλλογος μας, παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «ΣΚΟΥΜΠΙ ΝΤΟΥ : ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ» σε κείμενο και σκηνοθεσία της Βίκυς Θεολόγη, το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023, στις 20:00, στο προαύλιο της Στέγης (Γυμνάσιο Σορωνής).
Η ιστορία εξελίσσεται γύρω από την αναζήτηση του χαμένου Κολοσσού της Ρόδου επισημαίνοντας την ιστορική του σημασία για το νησί μας. Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, ο αγαθός σκύλος Σκούμπι Ντου και η παρέα του, μπλέκονται σε μια περιπέτεια όπου κάνοντας τον γύρο του νησιού καταλήγουν στο λιμάνι αναζητώντας τον μεγαλόσωμο Κολοσσό.
Πρόκειται για μία παράσταση που αλληλεπιδρώντας με τα παιδιά, δίνει πολύτιμες πληροφορίες για ένα από τα επτά θαύματα, χαρίζοντας ταυτόχρονα άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους. Στην παράσταση παίζουν τα μέλη – ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας ΚΟΥΙΝΤΑ : Βαλάντης Κασσανής, Γιάννης Κούρος, Γεωργία Παπάκι, Κατερίνα Τσαβλίδη, Χρύσα Παρσαλίδου, Αγγελική Γκόγκου & Βαγγέλη Λαός. Σκηνικά: Παναγιώτης Φυλτζανίδης, Κουστούμια: Γιάννα Γιορντανόβα


Dance Laboratory Rhodes - DLR

Το Dance Laboratory Rhodes - DLR αποφασίζει να δημιουργήσει μια πορεία με τελική́ διαδρομή́ το Φεστιβάλ Συγχρόνου Χορού́ στη Ρόδο σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΡ.

Την Τρίτη 25 Απριλίου, στη Σορωνή, στη Στέγη του Συλλόγου μας, με ελεύθερη συμμετοχή!

Η συγκεκριμένη πορεία θα ξεκινήσει με ένα “βανάκι” οπού θα ταξιδεύει από́ κοινότητα σε νησί και απο νησί σε κοινότητα επικοινωνώντας τον σύγχρονο χορό́ στα διαφορά μέρη του νησιού́ αλλα και εκτός απο αυτό.

Το DLR επισκέπτεται μια προς μια τις κοινότητες γεμάτο ενθουσιασμό́ και όρεξη για αλληλεπίδραση. Στα μέρη αυτά́ θα διεξάγονται σεμινάρια Συγχρόνου Χορού́ για όλες τις ηλικίες και επίπεδα χωρίς να είναι απαραίτητη η προηγουμένη επαφή́ με τον χορό. Τα σεμιναρια αυτα θα δράσουν ως εργαστήρια γνωριμίας.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν από τις 18 έως 25 Απριλίου 2023 στα παρακάτω μέρη:

 • 18 Απρίλιου Βάτι Ρόδος Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίου “Ορέστης Παπαγεωργίου”.
 • 19 Απριλίου Έμπωνα Πολιτιστικός Σύλλογος Έμπωνα “Αττάβυρος”
 • 21&22 Απρίλιου Σύμη.
 • 25 Απριλίου Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου “Το Αμπερνάλλι”.

Μας ενδιαφέρει η δράση εντός και εκτός του ιστού της Ρόδου, πιστεύουμε ότι ο χορός αλλά́ και η παρουσία του Φεστιβάλ χρειάζονται να υπάρχουν και σε σημεία εκτός της πόλης.

Η ιδέα του "DLR#8 on wheels, Inner Globe on tour” είναι μεσώ εκπαιδευτικών σεμιναρίων να καταφέρει να διοχετεύσει τον Σύγχρονο Χορό́ στις κοινότητες του νησιού́, ώστε να γίνει ο χορός προσβάσιμος σε όλους καθώς και να επικοινωνήθει η διοργάνωση του καλοκαιρινού Φεστιβάλ.

Διδασκαλία σεμιναρίου Μαρία Μανουκιάν, Μαριτίνα Κατσιμπράκη, Χριστιάνα Κατσιμπράκη.

Σύντομη περιγραφή και όνομα σεμιναρίου "Inner Globe": Το Inner Globe είναι η διαδικασία κίνησης η οποία εστιάζει στην αφύπνιση του σώματος ερευνώντας τις ιδιότητες της σφαίρας σαν σχήμα και κατάσταση στο χώρο. Η δημιουργία είναι τρόπος ζωής. O χορός κρατά συνεχεία σε επαγρύπνηση τον άνθρωπο υπενθυμίζοντας του την σχέση του με το σώμα. Ο χορός μια παγκόσμια γλώσσα του σώματος. Μια γλώσσα στην οποία εκπαιδευόμαστε όλοι, καθημερινά ακόμα και εάν δεν το κάνουμε συνειδητά. Στο Inner Globe όλες οι αρθρώσεις κινούνται με πολυδιάστατο τρόπο, αλλάζοντας ποιότητες, ροή́ και δυναμικές με στόχο τη δημιουργία ενός νέου κινητικού μοτίβου. Σκοπός είναι να ανακαλύψουμε στο σώμα μας, την χαλάρωση, και την συσπείρωση της ενέργειας στον εσωτερικό́ πυρήνα μας ώστε να αναπτύξουμε μεγάλές ταχύτητες, ενδυνάμωση και έκρηξη δυναμικών.

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και όσους τους ενδιαφέρει η κίνηση (αθλητές, γυμναστές, ηθοποιούς, μουσικούς, μαθητές - τριές, μαμάδες, μπαμπάδες).

Ελεύθερη είσοδος. Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & 6947633151


Προβολή ντοκιμαντέρ την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 και παραδοσιακοί χοροί μετά την παρέλαση της 25ης

Το ντοκιμαντέρ "Αυτοί που τόλμησαν, επιχείρηση Anglo" θα προβληθεί στην αίθουσα του Γυμνασίου Σορωνής την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023, με τη στήριξη όλων των φορέων της Σορωνής, τιμώντας τους Ήρωες: τον Σορωνιάτη Γιώργο Κυρμιχάλη και τον Καστελλοριζιό Σάββα Νικολάου.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023, μετά το πέρας της μαθητικής παρέλασης, θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί στο προαύλιο του Γυμνασίου, πίσω από τη Στέγη του Συλλόγου μας.


Καλλιτεχνικό Ταξίδι στην Σικελία της Ιταλίας

Στη Σικελία θα ταξιδέψουν μέλη της χορευτικής ομάδας ενηλίκων τον Μάρτιο του 2023, για να συμμετέχουν σε πολιτιστικό φεστιβάλ, προβάλλοντας τους παραδοσιακούς χορούς, τη μουσική και τις φορεσιές του τόπου μας.


22ο Καρναβάλι Σορωνής

Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το 22ο Καρναβάλι Σορωνής και την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, την Κυριακή της Αποκριάς, 26 Φεβρουαρίου 2023. Μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα μας στο facebook και από εδώ, στην κατηγορία Καρναβάλι.


Ξεκινούν από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, τα εργαστήρια σε συνεργασία με το ΚΕΚ Γεννηματάς, με δωρεάν συμμετοχή:

*ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ, 17.00-20.30.
*ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗ: ΤΡΙΤΗ, 17.30-21.00.
*ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΕΜΠΤΗ, 17.00-20.30.
*ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ: ΔΕΥΤΕΡΑ, 17.00-20.30.
Για να λειτουργήσουν, χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο 6945566466 η στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

prosklisi Ampernalli.gr

 

GTranslate