Αυγούλες του Πάσχα

Σας προσκαλούμε το Σάββατο του Λαζάρου 20 Απριλίου στη Στέγη του Συλλόγου μας, για να φτιάξουμε τις παραδοσιακές "Αυγούλες". Θα υπάρχει έτοιμη ζύμη, πασχαλινά αυγά και ταψάκια! Σας περιμένουμε στις 18:30.

 

Συναυλία Κλασσικής Μουσικής & Μιούζικαλ:

CLASSICAL TO MUSICAL

 Σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου, την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 21:00, θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη του Συλλόγου μας συναυλία κλασσικής μουσικής και μιούζικαλ. 

Συμμετέχουν οι:

Ζωή Κοκκαλά- σοπράνο,Ελπιδοφόρος Ραϊσάκης- βαρύτονος, Δημήτρης Σταματελάτος- πιάνο, Αμαρίλντο Λότσκο0 βιολοντζέλο.Στέγη του Συλλόγου μας συναυλια κλασσικής μουσικής και μιούζικαλ με τους:

Ακόμα συμμετέχει η Σχολή Μπαλέτου της Κωνσταντίνας Νταλαμάγκα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. 


 

Εθελοντική Αιμοδοσία:

 ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Στο πλαίσιο της εβδομάδας εθελοντισμού "Let's Do It Greece - Νοιάζομαι και Δρω",

το Γενικό Λύκειο Σορωνής διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

και ώρες 09:00 με 13:00, στο χώρο του Σχολείου.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από κινητή μονάδα του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Ο Σύλλογος μας συνεργάζεται και στηρίζη αυτή τη δράση συνεισφοράς και αλληλεγγύης.

 


Νέα τμήματα σε συνεργασία με το ΚΕΚ "Γ. Γεννηματάς" ξεκινούν τον Φεβρουάριο:
 

Ιταλικά: Τρίτη και Παρασκευή 16:00-18:15 (πρώτο μάθημα στις 19/02)

Χειροποίητο κόσμημα: Τετάρτη 17:30-19:30 (πρώτο μάθημα στις 06/02)

Ξυλογλυπτική: Σάββατο 17:30-20:30 (πρώτο μάθημα στις 09/02).

 

1η συνάντηση για τη διοργάνωση του 20ου Καρναβαλιού Σορωνής

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, στις 18:00 στη Στέγη του Συλλόγου μας, θα πραγματοποιηθεί η 1η συνάντηση για τη διοργάνωση του 20ου Καρναβαλιού Σορωνής! Ευκαιρία να μάθουμε το πρόγραμμα και να μοιραστούμε προβληματισμούς και ιδέες!

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου ‘Το Αμπερνάλλι’ με μεγάλη χαρά διοργανώνει φέτος το 20ο Καρναβάλι Σορωνής, στις 10 Μαρτίου 2019, στον κεντρικό δρόμο της Σορωνής, στοχεύοντας να γεμίσει και πάλι τους δρόμους του χωριού με κόσμο, κέφι, χορό μουσική και ζωντάνια, διασκεδάζοντας όπως κάθε χρόνο αλλά και ακόμη περισσότερο.

Γιατί φέτος μιλάμε για το 20ο Καρναβάλι. Το επετειακό! Μια τεράστια επιτυχία του συλλόγου να διοργανώνει 20 χρόνια τώρα το καρναβάλι και μάλιστα να γίνεται κάθε χρόνο καλύτερο.

Σταθεροί υποστηρικτές και συνδιοργανωτές , η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο ΔΟΠΑΡ, η Δημοτική Ενότητα Καμείρου και η Δημοτική Κοινότητα Σορωνής που συμβάλουν σημαντικά ώστε να ανταπεξέλθει ο σύλλογος στις υποχρεώσεις της διοργάνωσης.

Ο σύλλογος διοργανώνει στη στέγη του την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 6μμ την καθιερωμένη πρώτη συνάντηση-συζήτηση για το καρναβάλι και καλεί όλους όσους επιθυμούν, να παρευρεθούν, ώστε να ενημερωθούν αλλά και να δώσουν νέες ιδέες και προτάσεις.

Οι εργασίες κατασκευών από τον σύλλογο αλλά και από πολλές ομάδες του χωριού έχουν ήδη ξεκινήσει, ετοιμάζοντας και πάλι φαντασμαγορικά άρματα και πεζοπόρα τμήματα.

Το πρόγραμμα του 20ου Καρναβαλιού Σορωνής θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 2&3 Μαρτίου και θα κορυφωθεί με την καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 14.30 στον κεντρικό δρόμο της Σορωνής αλλά και με το μεγάλο πάρτι που ετοιμάζεται για τη συνέχεια.

Το Αμπερνάλλι καλεί και προκαλεί μικρούς και μεγάλους να ανασκουμπωθούν, να ετοιμάσουν τις ομάδες τους, τα άρματά τους και τις στολές τους και να δηλώσουν συμμετοχή στους υπεύθυνους, στα τηλ. 6944291881 και 6974931101.

 

11/01/2019

Μαζί με τις ευχές του Δ.Σ. για υγεία, χαρά και πολλές ακόμα δημιουργικές στιγμές για το 2019, σας προσκαλούμε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 19:00, για την κοπή της Βασιλόπιτας στη Στέγη του Συλλόγου.