Με τη συμμετοχή χιλιάδων επισκεπτών και εκατοντάδων καρναβαλιστών έγινε η καρναβαλική παρέλαση του 18ου Καρναβαλιού Σορωνής, την Κυριακή της αποκριάς 26 Φεβρουαρίου, καθώς κα οι παράλληλες δράσεις του.
Ως Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Τα Αμπερνάλλι», οφείλουμε να πούμε ένα τεράστιο «Ευχαριστώ» σε όλους τους επισκέπτες και σε όλους τους καρναβαλιστές που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους: Στους νέους της Σορωνής, σε γονείς, εθελοντές, φίλους και μέλη του Συλλόγου, καθώς και στα σχολεία της Σορωνής, που και φέτος κατασκεύασαν άρματα και πεζοπόρα τμήματα και μας βοήθησαν στην οργάνωση του καρναβαλιού. Σε όσους βοήθησαν τις ώρες της καρναβαλικής παρέλασης για την άρτια διεξαγωγή της, τους κλόουν,  τα μέλη του συλλόγου, τους Los Champicos RSC, και τους παρουσιαστές Βίκυ Θεολόγη και Ματθαίο Χατζηγεωργίου. Στη Δημοτική Κοινότητα Σορωνής, στον ΔΟΠΑΡ και στα ΜΜΕ.
Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στους χορηγούς, μεγάλους και μικρούς. Χωρίς την οικονομική τους στήριξη, θα ήταν αδύνατον να διοργανωθεί το Καρναβάλι Σορωνής. (Μπορείτε να τους δείτε πατώντας το Sponsors).
Είμαστε σίγουροι πως όλοι όσοι βρέθηκαν στη Σορωνή, πέρασαν πολύ όμορφα και διασκέδασαν. H υπόσχεση για τη συνέχεια του θεσμού δόθηκε από όλους, για το 19ο Καρναβάλι, στις 18 Φεβρουαρίου 2018
 

 Στην καρναβαλική παρέλαση συμμετείχαν οι εξής ομάδες:

1.      Τρένο (Α)                                         8.      Μπυραρία «οι τρελοί Ιρλανδοί»    

2.      Χιονάνθρωπος (Α)                            9.     Trolls (ΠΖ) 

3.      Χιονανθρωπάκια (ΠΖ)                      10.     Τρούμπα (Α) 

4.      Μεσαιωνικό Κάστρο (A)                    11.     Pacman (ΠΖ) 

5.      Στα ίχνη των δεινοσαύρων (ΠΖ)      12.    Πειρατικός Σταθμός Σορωνής Πάσμακι FM (Α)

6.      Μέδουσα (Α)                                   13.    Σχολικό λεωφορείο (Α)

7.      SnapChat (ΠΖ)

Οι (τυπικές και μόνο) τριάδες μετά τη ψηφοφορία της Επιτροπής, έχουν ως εξής:

ΑΡΜΑΤΑ: 1.Τρούμπα, 2.Μέδουσα, 3.Οι τρελοί Ιρλανδοί και Πάσμακι FM. Έπαινο για την πολύ όμορφη κατασκευή πήρε το Σχολικό Λεωφορείο!

ΠΕΖΟΠΟΡΑ: 1.Pacman, 2.Trolls, 3.Στα ίχνη των δεινοσαύρων.

 

GTranslate